Voksne katte, der søger nye hjem

Når vores katte som tages ud af avlen, vælger vi ofte at omplacere dem, det gør vi, både af hensyn til katten, men også til resten af vores opdræt.
Vi oplever ofte at kattens status i flokken ændre sig, når de bliver neutraliseret, det er langt fra alle katte som trives i flokken efterfølgende.
Samtidig må vi også erkende at katten fortjener et liv som sofaløve i et hjem med færre katte.
Enkelte vælger vi at beholde som show kastrater eller hyggeonkler / tanter. Men igen er hensynet til kattene størst, så en del af dem har efterfølgende fået nye hjem, da det perfekte hjem lige pludselig er dukket op.
 
Vores hjem er altid åben for et besøg

Nyt hjem søges hurtigst muligt til Kurilean Bobtail hankastrat og Europe hunkastrat. 

De skal ud i nyt hjem sammen.

De bor pt 7000 Taulov og ejer skriver følgende om dem:
Flora: DK Wehnert's Zarina, EUR g 22 - født d. 22-05-2019.
Hun er en utrolig menneske glad kat, der elsker at lege og udforske verden. Hun elsker at blive nusset og nyder især, når hun får lov at ligge på ens mave eller skød. Hun er en meget kærlig kat, der hverken kradser, river eller bider. Hun har ikke noget i mod små børn, men hun bryder sig ikke om at blive jagtet rundt.
Hun er meget madglad og kan godt stjæle mad og snacks fra Karlo, hvis man ikke holder lidt øje med hende.
Floras udfordrende sider:
Elsker at bide i snore, ledninger, snørebånd og planter, hvis man ikke lige har et øje på hende.
Hun er ikke den nemmeste at klippe klør på.

Karlo: DK JeaTri's Gejser, KBL ns 09 24 - født d. 12-05-2019.
Karlo er af racen Kurilian Bobtail og blev , Vi fik ham en uge efter at have fået Flora. De har altid været sammen og er meget trygge ved hinanden.
Karlo er en meget forsigtig og nogle gange lidt nervøs kat. Han skal lige se tingene an, men han er nem at håndtere og hverken bider, river eller kradser. Han knytter sig meget til sine mennesker og når han først er tryg ved dem, kan han godt lide at blive nusset og ligge på sofaen i nærheden af en. Han er ikke en skødekat på samme måde som Flora. Han nyder at blive nusset på maven eller at få lov at ligge på gulvet og slappe af. Han er en meget doven kat og derfor nem at passe. Dog har han utrolig lang pels, som kræver en del pleje. Han er meget renlig, men får ofte knuder i pelsen, da han slikker sig meget. Disse må af og til fjernes med en hårtrimmer.
Han er sin helt egen og man mærker virkelig at han er en Kurilian Bobtail. Vi synes af og til, at han virker mere som en hund end en kat.
Karlos udfordrende sider:
Kan finde på at kradse i møbler under leg
Pelsen kræver meget pleje
Karlo spiser mærkelig ting, som slet ikke er mad, så man skal passe på med, hvad der ligger fremme. (Som killing spiste han en nål og måtte på dyrehospitalet.)

Begge katte må gerne være i voliere, men ikke være udekatte.
De søger nogle mennesker, som kan give dem masser af kærlighed og nus og som har tid til at lege med dem. Især Flora. Helst ikke en familie med små børn. Det skal være nogle med tid til at pleje Karlos pels, og hvor de meget gerne må kunne komme ud i voliere. Det skal helst være et hjem, hvor der ikke er andre dyr, da de ikke er vant til det.

De har siden de var under 4 uger, begge været forsikret ved Agria, udover at Karlo slugte en nål som killing og at Flora havde lidt tarmproblemer, har de aldrig fejlnet noget. Flora har indenfor de sidste 6 måneder været til kontrol ved dyrelægen, hvor alt så fint ud.

Der medfølger:
Stamtavler og diverse papirere. Karlo har pas.
2 lukkede kattebakker, som er købt for et par måneder siden.
2 transportkasser .
Næsten 20 kg foder
Næsten 20 kg kattegrus
Vådfoder
Godbidder
Legetøj
Pelsplejeprodukter
Katte seng
mm.


Pris 2500 kr

Kontakt os

Mail: dkkurilean@gmail.com eller på tlf:  Jeanette +45 61 75 83 17 - Knud Erik +45 21 13 03 18