Lidt om os og vores opdræt. (Skrevet af Jeanette)

Vi har fundet sammen i en moden alder og deler nu hverdagen sammen. Vi har dog kendt hinanden i mange år gennem baneskydning. Jeg som formand af Ulfborg Bys Skytteforening og Knud Erik som medhjælper på Ulfborg Skyttecenter. 
som træner af børne- & Junior skytter, samt ikke mindst de mange stævner vi har været på med dem.

Vi har begge altid været glade for dyr og vores børn er derfor naturligt vokset op med forskellige dyr. Hunde, katte (huskat & perser), kaniner, marsvin, hamstre, rotter, fugle, fisk og heste.

Hvorfor opdræt og Kurilean Bobtail.
I foråret 2006 var jeg på udkig efter en ny kat til min yngste søn, denne gang skulle det ikke være en huskat. men tænkt at det skulle være Norsk skovkat. Derfor gik turen på biblioteket for at læse lidt om racen, for sjov skyld kom der en bog med hjem, hvor der var mange forskellige racer i. Da jeg fik læst om Maine Coon var jeg ikke i tvivl om at det var denne han skulle have.
Jeg gik dengang ikke så meget op i det med stamtavlen, da det jo kun var et stykke papir. Så vores første 3 MCO katte var uden stamtavle, men som jeg lærte mere om racen, fik jeg ønsket om at blive rigtig opdrætter og da jeg blev den heldige ejer af Meela i august 2009, lå det lige som det mest rigtige at gøre.

Jeg fik mit stamnavn DK JeaTri d. 4. februar 2010
Mit første kuld som registreret opdrætter, kom til verden i juli 2010, var derfor Maine Coon killinger, men jeg var dog usikker på om det nu også var den race jeg ville være opdrætter af.
Efter et besøg hos en opdrætter i Herning, forelskede jeg mig i Kurilean Bobtail, gennem hende blev jeg den heldige ejer af Fendi Golden Look * LT. Det var lige racen for mig, og jeg har ikke fortrudt et sekund at jeg skiftede race.
I oktober 2018 bestod jeg sidste modul af Felis Danicas Diplomopdrætter uddannelse

Vores katte er en del af familien, de har adgang til det meste af huset (soveværelse og sy værelse er kattefri) De er pt kun inde katte, da vi endnu ikke har fået indhegnet haven.
Alle vores avlskatte får lavet en fuld DNA test inden de bruges i avlen.

Lidt mere om mig (Jeanette):
Jeg er født og opvokset i Thyborøn. Har gået 3 år på Thylands Efterskole i 1980/81 - 81/82 - 82/83.
Blev gift med Johannes i 1986, han døde i 2010 efter flere års svær sygdom.
Jeg har tre børn. To drenge født i 1987 og 1993, en datter født i 1989.
Jeg er så heldig at være farmor til en pige og to drenge, samt mormor til 2 drenge
Mens børnene var små var jeg hjemmegående og medhjælpende hustru i vores lille landbrug (ca 20 hektar). Da børnene blev større har jeg haft forskellige jobs. Kørt morgenbrød ud for en bager. Kiosk assistent, samt Syerske for Nordsmark og Spar Dame i Vemb.
Jeg bestod uddannelsen som social og sundhedshjælper i 2013. Jeg fik arbejde på mit praktiksted Ulfborg Aktivcenter. Jeg arbejdede først som afløser og situationsbestemte stillinger. I 2014 blev jeg fastansat. Desværre kom jeg ud for en arbejdsulykke maj 2015. som sendt mig gennem en længere sygdomsperiode og i juni 2021 fik jeg førtidspension.
I juli 2022 solgte vi gården. Vi købt hus i Struer og flyttede i december 2022.


Lidt mere om Knud Erik:
Han er født og opvokset i Holstebro. Kom ind som livgarde i april 1972, har været udsendt til Cypern på hold 21 & 22 og har siden været på dragon kasernen i Holstebro, som konstabel, først som kontormand og senere i tung transport. Han stoppede efter knap 25 år og flyttede til Dybe (Lemvig kommune), hvor han var taxichauffør indtil en bilulykke i 2001, hvor han smadrede brystkassen
Han har tre børn. og er morfar til tre skønne drenge født i 2016, 2018 og 2019

Kontakt os

Mail: dkkurilean@gmail.com  -  Tlf: Jeanette +45 61 75 83 17  -  Knud Erik +45 21 13 03 18  -  WhatsApp +45 61758317

Integer ac vehicula eros, sed dictum sapien. Donec dignissim porttitor ante, sit amet placerat dui. Donec mollis vel arcu et efficitur.